El CSUC parla sobre ciberseguretat a les xarxes acadèmiques al Security Innovation Day Catalunya 2019

El CSUC parla sobre ciberseguretat a les xarxes acadèmiques al Security Innovation Day Catalunya 2019

El 3 d’octubre ha tingut la jornada Security Innovation Day Catalunya 2019, un esdeveniment organitzat per ElevenPaths, la unitat de ciberseguretat de Telefónica, que esdevé un referent en el sector de la seguretat de la informació i les TIC.

El Security Innovation Day Catalunya 2019 ha estat adreçat a professionals de la seguretat de la informació i ha tingut per objectiu presentar, de la ma dels socis i experts, les darreres innovacions en ciberseguretat i les principals novetats en tecnologia relacionada.

En concret, el CSUC hi ha participat amb la ponència “Ciberseguridad con acento de comunidad“, duta a terme per Jordi Guijarro, cap d’Operacions i Ciberseguretat del CSUC, que ha tractat sobre ciberseguretat a les xarxes acadèmiques i de recerca, i ha explicat el cas concret del CSUC.

Comparteix