Disponibles els resultats de l'enquesta d'ús i satisfacció de les biblioteques de la UPC per part dels estudiants

Disponibles els resultats de l’enquesta d’ús i satisfacció de les biblioteques de la UPC per part dels estudiants

El mes de març de 2019, els estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) van participar en una enquesta per avaluar el seu grau de satisfacció respecte a les biblioteques d’aquesta universitat.

En aquesta desena edició de l’enquesta es van obtenir més de 3.000 respostes, sobretot d’estudiants de grau de tots els campus de la UPC.

Algunes de les conclusions dels resultats de l’enquesta són:

  • El 93% dels estudiants enquestats van a la biblioteca i el 62% consulta el web.
  • La puntuació de satisfacció global és d’un 4,81 sobre 6 i s’incrementa en 0,18 respecte a l’edició anterior.
  • Els aspectes més ben valorats han estat l’atenció del personal i el préstec de llibres (5,04 sobre 6) i les gestions en línia amb un 5 sobre 6.
  • Els aspectes amb una valoració més baixa són els ordinadors (4 sobre 6) i la capacitat de les biblioteques, sobretot durant els exàmens (4,22 sobre 6).
  • Un dels punts forts continua sent les persones que treballen a les biblioteques, la vocació de servei i el compromís amb els usuaris.
  • Els resultats també diuen que s’han de millorar alguns aspectes: els estudiants volen horaris d’obertura més amplis i millors equipaments. També volen que se’ls faci més fàcil l’accés a la informació i a les col·leccions.

Podeu consultar també el resum dels resultats així com l’informe complet.

Comparteix