EL CSUC participa a la 10a edició del SIG-NOC Meeting

EL CSUC participa a la 10a edició del SIG-NOC Meeting

El 13 i 14 de novembre, ha tingut lloc al Praga (República Txeca) la desena edició de la reunió del Grup d’Interès Especial per a Centres d’Operadors de Xarxa (SIG-NOC) sota el lema “Keeping the competitive edge in the NREN community“.

La reunió ha estat adreçada a caps de NOC, enginyers, desenvolupadors, operadors, controladors i caps de projectes interessats en les funcions dels NOC.

Per la seva part, el CSUC hi ha participat amb tres ponències que han anat a càrrec de Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del Consorci.

La primera ha estat “SIG-NOC 2019 Survey Results“, on s’han presentat i debatut els resultats de la 3a enquesta SIG-NOC.

Workshop on Network Management and Monitoring Summary” ha estat la segona presentació, que ha resumit els resultats del “Workshop on Network Management and Monitoring for CNaaS” sobre el Campus Network as a Service (CNaaS), la seva organització, eines, supervisió i automatització de les gestions.

Per últim, Gandia ha presentat “OAV in GÉANT“, on ha mostrat la tasca realitzada pel grup “Evolució i desenvolupament de serveis de xarxa” (tasca 2) del paquet de treball de “Tecnologies i serveis de desenvolupament de xarxa” (WP6) del projecte GN4-3 sobre orquestració, automatització i virtualització.

Trobareu la resta de presentacions de la reunió al web del 10th SIG-NOC Meeting.

Comparteix