Base de dades Col·lecció Martorell - Solanic - Un recurs de la Biblioteca Digital de Catalunya

Base de dades Col·lecció Martorell – Solanic – Un recurs de la Biblioteca Digital de Catalunya

Saps qui va ser Oriol Martorell i Codina?

La Universitat de Barcelona (UB) conserva i permet l’accés al fons d’aquest director de coral, pedagog i catedràtic d’història de la música nascut al segle XX a través de la seva Base de Dades Col·lecció Martorell – Solanic.

Hi trobareu monografies, revistes, música impresa, material audiovisual i el seu arxiu personal i de la seva dona, Montserrat Solanic. Podràs endinsar-te en la seva producció artística i també en la de la Coral de Sant Jordi, fundada per Martorell juntament amb la seva dona i un grup d’amics l’any 1946.

Apropa’t a la música d’un artista guardonat amb la Creu de Sant Jordi i el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya!

Comparteix