El CSUC participa a les Jornades sobre el Patrimoni Sonor i Audiovisual 2019

El CSUC participa a les Jornades sobre el Patrimoni Sonor i Audiovisual 2019

El 24 i 25 d’octubre s’han celebrat les Segones Jornades sobre el Patrimoni Sonor i Audiovisual 2019, l’objectiu de les quals ha estat donar veu a entitats, institucions i experts que dia a dia treballen amb fons i col·leccions sonores i audiovisuals amb presència nacional i internacional.

L’edició d’enguany ha girat entorn la conservació preventiva, la preservació digital i aspectes legals de la reutilització dels continguts. Ricard de la Vega, cap de Càlcul i Aplicacions al CSUC, hi ha parlat de “La conservació digital d’obres cinematogràfiques, un projecte del CSUC pel Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya“.

Les jornades s’han desenvolupat conjuntament entre la Biblioteca de Catalunya, l’Arxiu Nacional de Catalunya i la Filmoteca de Catalunya.

Comparteix