Tendències de futur i ciència oberta a la XVII Conferencia Internacional sobre Bibliotecas Universitarias

Tendències de futur i ciència oberta a la XVII Conferencia Internacional sobre Bibliotecas Universitarias

El CSUC ha participat en la 17a edició de la Conferencia Internacional sobre Bibliotecas Universitarias organitzada del 23 al 25 d’octubre a la Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM).

Amb el lema, “Las bibliotecas en el entorno abierto: educación, investigación, información y cultura” l’edició d’enguany ha tingut per objectiu intercanviar idees, compartir experiències i reflexionar al voltant de les tendències relacionades amb la vinculació i interacció entre les biblioteques universitàries, acadèmiques, especialitzades i de recerca en un entorn obert.

En concret, Lluís Anglada, director de Ciència Oberta al CSUC, ha estat l’encarregat d’obrir l’esdeveniment amb la conferència magistral “Tendencias de futuro para las bibliotecas universitarias en un entorno de información digital“.

D’altra banda, Anglada també ha participat el 24 d’octubre al II Foro Agenda 2030: “Acceso abierto para construir la agenda 2030″, activitat complementària a la conferència, on ha format part de la taula rodona “Hacia el desarrollo sostenible: el papel estratégico de la biblioteca en el acceso abierto a la información y la alfabetización a lo largo de la vida”, amb la ponència “La Ciencia Abierta como marco de actuación y desarrollo futuros de las bibliotecas académicas la experiencia de las universidades de Cataluña“.

Podeu consultar el programa complet al web de la UNAM.

Comparteix