FAIR x FAIR: recomanacions per a repositoris de dades de recerca FAIR

FAIR x FAIR: recomanacions per a repositoris de dades de recerca FAIR

Al Blok de BiD s’ha publicat una ressenya signada per Tony Hernández-Pérez, professor del Departament de Biblioteconomia i Documentació de la Universidad Carlos III de Madrid, sobre l’informe “FAIR x FAIR: requeriments factibles, assolibles i implementables per a un repositori de dades de recerca FAIR” redactat per Mireia Alcalá i coordinat per Lluís Anglada, ambdós de l’Àrea de Ciència Oberta del CSUC.

La ressenya fa una anàlisi dels principals serveis de suport a la recerca que ofereixen les biblioteques universitàries catalanes, anomena els diferents requeriments mínims que ha de tenir un repositori de dades i destaca les bones pràctiques recomanades pels experts sobre la gestió de dades de recerca.

Trobareu la ressenya completa al Blok de BiD.

Comparteix