Participació a la Jornada de Models d’Innovació a Biblioteques

Participació a la Jornada de Models d’Innovació a Biblioteques

El 5 de novembre ha tingut lloc la “Jornada de Models d’Innovació a Biblioteques“, organitzada pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC) a l’Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

La jornada ha tingut per objectiu incentivar l’aplicació de la innovació a les biblioteques catalanes i proveir els professionals amb eines, recursos, idees i experiències de models i projectes d’innovació de cara al seu potencial trasllat o adaptació als seus centres de treball.

Per part del CSUC, Ramon Ros, director de Biblioteques, Informació i Documentació, ha participat a la taula rodona “El futur ja és aquí. Quina innovació bibliotecària volem a Catalunya?”, juntament amb Anna Bröll, directora d’Innovació i Comunicació del Consorci de Biblioteques de Barcelona i Josep Vives, cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, sota la moderació de Maite Comalat, professora de la Universitat de Barcelona.

Trobareu més informació sobre aquesta jornada al web del COBDC.

Comparteix