Cuidatge - Un recurs de la Biblioteca Digital de Catalunya

Cuidatge – Un recurs de la Biblioteca Digital de Catalunya

Pertanys a l’àmbit de la infermeria i t’interessa la producció científica que hi està relacionada?

El CRAI Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha creat la base de dades bibliogràfica Cuidatge, que conté referències de les revistes publicades en català i castellà des de l’any 1993 fins al dia d’avui.

Aquesta base de dades va néixer l’any 1993 amb el propòsit de donar a conèixer la producció científica produïda en l’àmbit de la infermeria. Disposa de més de 47.000 registres de referències bibliogràfiques de les publicacions periòdiques que es reben a la biblioteca, es buiden exhaustivament els títols de revista específics d’infermeria, i les publicacions de l’àmbit de la salut que es consideren més rellevants.

No et perdis cap novetat, consulta Cuidatge!

Comparteix