El CSUC acull un curs sobre el model de Data Stewardship de la TUDelft

El CSUC acull un curs sobre el model de Data Stewardship de la TUDelft

El 15 de novembre, ha tingut lloc al CSUC el curs “Gestió de dades en la pràctica científica: el rol dels Data Stewards”, que ha impartit la Dra. Heather Andrews, Data Steward a la Faculteit Luchtvaart-en Ruimtevaarttechniek (Facultat d’Enginyeria Aerospacial) de la Technische Universiteit Delft.

L’objectiu del curs ha estat conèixer el model de Data Stewarship de la TUDelft, què significa ser un Data Steward i com es coordina aquesta figura de suport a la gestió a les dades de recerca amb la biblioteca i les diferents facultats per tal de millorar les competències del personal de suport en aquesta temàtica.

En aquesta formació hi han participat un total de 46 assistents de 23 institucions diferents entre universitats i centres de recerca, que han valorat el curs amb un 8,97 i al professor amb un 9,29.

Comparteix