El CSUC mostra les aplicacions digitals per als processos selectius de les universitats

El CSUC mostra les aplicacions digitals per als processos selectius de les universitats

El 26 de novembre, ha tingut lloc la jornada de formació “Els processos selectius de les universitats públiques: transparència i administració digital (10360/2019-1)“, organitzada per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

La formació, de 5 hores lectives, ha tingut per objectius compartir les experiències entre les diferents universitats per millorar l’eficiència i l’eficàcia dels seus processos selectius i alhora posar en comú les dificultats que han tingut; presentar les aplicacions i mitjans digitals que es poden utilitzar per millorar aquests processos i debatre sobre els possibles canvis normatius que es podrien introduir a les bases de les convocatòries per millorar els processos.

Per part del CSUC, Albert Portugal, cap d’Administració electrònica, ha impartit la part dedicada a mostrar les aplicacions i eines electròniques que es poden utilitzar en els processos selectius de les universitats.

La seva ponència ha començat oferint una visió de l’evolució de l’administració electrònica; ha continuat parlant de la tramitació electrònica a les universitat i sobre altres visions dins del sector públic, per acabar mostrant l’evolució d’aquests mitjans electrònics.

Comparteix