Disponible la Memòria d'activitat del Pla de Doctorats Industrials de 2018

Disponible la Memòria d’activitat del Pla de Doctorats Industrials de 2018

El Pla de Doctorats Industrials (Pla DI) ha publicat la seva primera Memòria d’activitat per tal de difondre els resultats del programa de l’any 2018.

El 2018 es van rebre 126 propostes de projectes, de les quals se’n van formalitzar i atorgar 102. Des dels inicis del Pla el 2012, s’han finançat un total de 513 projectes de 349 empreses i institucions dife­rents i s’han llegit ja 86 tesis doctorals. 69 M€ és la xifra a què ascendeix la inversió publicoprivada en R+D associada a aquests projectes, dues terceres parts de la qual provenen del sector privat.

El Pla DI mostra així la seva consolidació alhora que creix la seva popularitat i presència a les xarxes socials. La memòria inclou un annex amb totes les empreses, institucions i organismes de recerca que hi han participat fins al present.

El CSUC, des del 2017 i per acord del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), s’encarrega de la gestió administrativa i econòmica del Pla DI, projecte de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya amb la gestió de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Podeu consultar la Memòria en format digital i també està disponible per al préstec en format llibre a la Biblioteca d’Universitats i Recerca.

Font i més informació: Doctorats Industrials

Comparteix