Educ@ment - Un Recurs de la Biblioteca Digital de Catalunya

Educ@ment – Un Recurs de la Biblioteca Digital de Catalunya

Cerques informació sobre temes relacionats amb la psicologia, l’educació o la psicopedagogia?

El CRAI del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili (URV) gestiona des de l’any 1997 la base de dades bibliogràfica Educ@ment, amb l’objectiu de facilitar l’accés a la informació existent a les publicacions periòdiques editades a Catalunya en català i castellà sobre Pedagogia, Psicologia, Educació infantil, Educació primària, Educació social, Educació física, Educació musical i Llengües estrangeres.

Tot i ser un recurs molt complert es recomana complementar-lo amb altres recursos documentals com poden ser les bases de dades del CSIC, Psicodoc, Editorial Graó o la revista en línia Cuadernos de Pedagogía.

Si t’interessa el món de la psicologia o l’educació, consulta Educ@ment!

Comparteix