El servei de suport a la gestió de dades de recerca al darrer número d'Hipertext.net

El servei de suport a la gestió de dades de recerca al darrer número d’Hipertext.net

Al darrer número (núm. 19) d’Hipertext.net dedicat a “Ciència Oberta, visibilitat i difusió de la producció acadèmica” trobem present el servei de suport a la gestió de dades de recerca que ofereixen les universitats de Catalunya i coordinat per l’Àrea de Ciència Oberta i de Repositoris i Aplicacions del CSUC.

A l’article “Gestión de datos de investigación y bibliotecas: preservando los nuevos bienes científicos” de Paloma Marín-Arraiza, Mirelys Puerta-Díaz i Silvana Gregorio, s’esmenta l’eiNa DMP com a una de les disponibles per la creació de plans de gestió de dades.

D’altra banda, a l’article “Atributos de calidad web para repositorios de datos de investigación en universidades” d’Alejandro Morales i Lluís Codina, es ressenya en diferents ocasions l’informe “FAIR x FAIR. Requeriments factibles, assolibles i implementables per a un repositori de dades FAIR”, presentat el mes de maig de 2019.

Podeu consultar la resta d’articles a la pàgina de la revista.

Comparteix