Reunió de la Comissió de Treball per al Portal de la Recerca de Catalunya

Reunió de la Comissió de Treball per al Portal de la Recerca de Catalunya

El 28 de novembre s’ha reunit la Comissió de Treball per al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC) amb els representants de cada universitat i centres de recerca que hi participen.

En total hi han assistit 32 persones i per primera vegada s’ha comptat amb la participació del Centre de Visió per Computador (CVC), de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) i de la Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya (i2CAT) que són els centres de recerca més nous que s’han incorporat al Portal.

Els temes tractats han estat el repàs de l’estat actual del PRC quant a contingut, usos, indicador de l’accés obert i integració dels centres de recerca; noves propostes i actuacions de treball (qualitat, estadístiques, dades obertes); darreres novetats referents a millores funcionals -entre d’altres, la implementació d’indicadors bibliomètrics i altmètriques, URL permanents- i l’avaluació de l’intercanvi de dades amb l’AQU.

Comparteix