El CSUC explica l'Open Access i l'Open Science en una conferència a la UIC

El CSUC explica l’Open Access i l’Open Science en una conferència a la UIC

El 12 de desembre, el CSUC ha impartit una ponència a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) sobre els conceptes Open Access i Open Science.

En concret, Lluís Anglada, director de Ciència Oberta al CSUC, ha explicat aquesta terminologia, que s’usa habitualment en el món de la recerca científica i acadèmica, i també ha parlat de les seves implicacions.

Els objectius de la ponència han estat mostrar què és la ciència oberta, les motivacions que han conduït a impulsar-la i les seves implicacions; quins plans de ciència oberta existeixen a nivell europeu, a les universitats i el paper que tenen les biblioteques i per últim presentar les activitats de l’àrea de Ciència Oberta del CSUC, en concret el que es fa al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC), les actuacions en accés obert i la gestió de dades de recerca.

Comparteix