La UB incorpora la seva tesi 8.000 a TDX

La UB incorpora la seva tesi 8.000 a TDX

La Universitat de Barcelona (UB) ha afegit la seva tesi número 8.000 al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX).

La tesi número 8.000 de la UB ha estat escrita per Raxá Caculhá De Castilla Rosales i porta per títol “El ritmo en el lenguaje del clown como herramienta para la identificación emotiva con el público. El caso de Avner the Eccentric“. Ha estat dirigida per Enric Ciurans i presentada al Departament d’Història de l’Art de la UB.

Aquesta tesi és una aproximació transversal a diverses etapes en la comèdia. Parteix de l’anàlisi del riure i l’humor en les seves formes més primitives fins a la seva evolució en la societat. Es pretén entendre els diversos mecanismes que denoten el riure com a efecte catàrtic i transformador en l’ésser humà.

Comparteix