Base de dades de Ramon Llull - Un recurs de la Biblioteca Digital de Catalunya

Base de dades de Ramon Llull – Un recurs de la Biblioteca Digital de Catalunya

Saps qui era Ramon Llull? T’interessa saber detalls de la seva persona i obra?

El Centre de Documentació Ramon Llull de la Universitat de Barcelona (UB) gestiona la Base de dades de Ramon Llull. Es tracta d’un instrument bibliogràfic electrònic concebut per ordenar, sistematitzar i facilitar la consulta exhaustiva de tota la informació referent a l’extensa producció que va escriure el beat mallorquí, a l’encara més extensa obra que li ha estat atribuïda al llarg del temps i a les obres d’autors lul·listes o relacionats amb Ramon Llull.

El gran volum d’informació que conté i les prestacions que ofereix a l’usuari la converteixen en una eina excepcional en l’àmbit de les bibliografies en xarxa sobre els grans autors, ja siguin catalans o internacionals.

No et perdis res del que fos considerat primer autor a fer servir una llengua vulgar per escriure obres científiques!

Comparteix