Presentat l'Open Access Account Dashboard de Wiley

Presentat l’Open Access Account Dashboard de Wiley

El 5 de febrer ha tingut lloc al CSUC la presentació de l’Open Access Account Dashboard de Wiley, organitzada per les àrees de Ciència Oberta i de Biblioteques, Informació i Documentació del Consorci, que ha comptat amb la participació de 26 assistents d’11 institucions diferents.

L’Open Access Account Dashboard és una eina en línia que permet gestionar i administrar els APC (Article Processing Charges) dels investigadors afiliats a les institucions que subscriuen aquest recurs i publicats en qualsevol de les més de 1.600 revistes que edita Wiley. El tauler permet revisar i aprovar les sol·licituds per publicar en accés obert, sol·licitar i descarregar les factures de pagament, accedir a informes detallats, entre d’altres.

Durant la presentació s’ha mostrat el funcionament de totes aquestes gestions des d’una òptica d’administrador i d’investigador.

Comparteix