El Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya s'incorpora a l'acord marc d'equipament informàtic

El Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya s’incorpora a l’acord marc d’equipament informàtic

El Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) s’ha adherit a l’acord marc d’equipament informàtic.

Aquest acord marc, homologa els proveïdors per al subministrament d’equips informàtics d’usuari amb sistema operatiu Mac OS i IOS (Apple, Mac, iPad, iPhone) i la provisió dels serveis associats, així com també d’una sèrie d’equipament consistent en portàtils especials (ultralleugers, tàctils, convertibles) tauletes, equips de gaming, Mini PC i equips d’emmagatzematge de sobretaula (discs durs externs i servidors NAS).

L’acord marc, que s’estructura en set lots, és un complement a l’acord marc de lloc de treball, ja que permet al professorat i als investigadors de les universitats i institucions participants l’adquisició d’infraestructura TIC a través dels diferents catàlegs que ofereixen els proveïdors homologats d’una forma flexible i amb un descompte en el preu.

A més, l’acord marc permet reduir els tràmits administratius en la compra d’equipament de les universitats i altres centres adherits, alhora que millora les prestacions i qualitat dels equips de sobretaula, portàtils i d’emmagatzematge.

Lots i proveïdors homologats:

  • Lot 1 equipament amb sistema operatiu Mac OS i IOS: Semic, Asseco, K-Tuin i Iecisa
  • Lot 2 equips portàtils ultralleugers: Abast, Semic, Telefónica, Pista Cero i Pont Reyes
  • Lot 3 equips portàtils tàctils: Abast, Semic, Telefónica, Pista Cero i Bechtle
  • Lot 4 equips portàtils convertibles i tauletes: Abast, Semic, Telefónica, Asseco i Pista Cero
  • Lot 5 equips Portàtils gaming: Abast, Semic, Telefónica, Asseco i Pista Cero
  • Lot 6 equips mini PC: Abast, Telefónica, Pista Cero, Bechtle i Pont Reyes
  • Lot 7 disc durs externs i servidors NAS de sobretaula: Pista Cero, Iecisa, Microgestió i Bechtle

Qui participa?

A més del CTTC, participen a l’acord marc d’equipament informàtic 11 institucions més: la UB, la UAB, la UPC, la UPF, la UdL, la UdG, la URV, la UOC, la UVic-UCC, l’IBEC i el CSUC.

Qui pot participar?

Aquest acord marc està obert a la participació de centres de recerca que formin part de l’entitat I-CERCA, parcs científics, centres universitaris d’ensenyament superior que pertanyin a l’Associació de Centres Adscrits a les Universitats Públiques (ACAUP), centres dependents dels consorciats i centres adherits a l’Anella Científica.

Si esteu interessats en adherir-vos a aquest acord marc o voleu més informació podeu contactar amb infoTIC@csuc.cat.

Comparteix