Oberta la convocatòria 2020 dels Doctorats Industrials

Oberta la convocatòria 2020 dels Doctorats Industrials

La convocatòria 2020 dels Doctorats Industrials ha iniciat ja la seva primera resolució parcial que ocupa des del 26 de febrer fins al 14 d’abril.

L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar ajuts a projectes de recerca que es desenvolupin en el marc estratègic d’una empresa o entitat de l’entorn empresarial (empreses, fundacions, Institucions, ONG, organismes públics, etc) i, alhora, en el si d’un grup de recerca d’un organisme de recerca (universitats, centres de recerca, centres tecnològics i hospitals universitaris), en els quals el doctorand o doctoranda ha de dur a terme la seva formació investigadora, amb l’objectiu de fer una tesi doctoral en qualsevol àmbit de coneixement i qualsevol sector empresarial.

Per la seva part, el CSUC, des del 2017 i per acord del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), s’encarrega de la gestió administrativa i econòmica del Pla DI, projecte de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya amb la gestió de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Tota la informació sobre com sol·licitar l’ajut i els terminis, les trobareu en aquesta notícia del web dels Doctorats Industrials.

Comparteix