SIG-NOC organitza un debat virtual sobre com afecta la Covid-19 als NOC

SIG-NOC organitza un debat virtual sobre com afecta la Covid-19 als NOC

El proper 25 de març, el Grup d’Interès sobre Centres d’Operació de Xarxes (SIG-NOC, Special Interest Group – Network Operation Centers) de Géant organitza la reunió en línia “Continuació de les operacions dels NOC davant d’una pandemia“.

L’objectiu de la trobada virtual serà compartir experiències, preocupacions i problemes comuns sobre el funcionament dels Centres d’Operació de Xarxes (NOC) davant les restriccions provocades per la malaltia del coronavirus (COVID-19).

A la reunió es es debatrà sobre els desafiaments i problemes als quals s’està enfrontant el NOC des que van començar les restriccions. També es parlarà sobre com els fa front i si s’han establert solucions creatives per al treball de l’equip o per a resolució dels incidents. A més, es revisarà com altres institucions estan reaccionant davant aquesta crisi.

Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC, moderarà el debat. Als assistents se’ls lliurarà un llistat de preguntes amb antelació perquè puguin participar activament i compartir les seves pròpies experiències.

Dades d’interès:

Comparteix