Posar els continguts sobre la COVID-19 en obert: petició de l'ICOLC a les editorials

Posar els continguts sobre la COVID-19 en obert: petició de l’ICOLC a les editorials

La International Coalition of Library Consortia (ICOLC) acaba de publicar una declaració sobre la pandèmia mundial COVID-19 i el seu impacte en els serveis i recursos bibliotecaris.

Aquesta declaració, escrita en nom dels molts consorcis de biblioteques de tot el món que participen a ICOLC i a la qual s’hi ha unit el CSUC, té dos propòsits. El seu objectiu és ajudar els editors i altres proveïdors de contingut a qui s’atorguen llicències de recursos d’informació electrònica i compren contingut imprès a entendre millor com l’actual pandèmia global de COVID-19 afecta la comunitat mundial d’informació. El seu segon propòsit és suggerir una varietat d’enfocaments que es creuen d’interès mutu per a les biblioteques i els proveïdors de serveis d’informació.

Podeu llegir la declaració completa (en castellà) en aquest enllaç.

Comparteix