Patrimoni d'editors i editats de Catalunya - Un recurs de la Biblioteca Digital de Catalunya

Patrimoni d’editors i editats de Catalunya – Un recurs de la Biblioteca Digital de Catalunya

T’interessa el món de l’edició? Ets editor i cerques informació?

La Biblioteca de Catalunya gestiona el portal Patrimoni d’editors i editats de Catalunya, un espai que reuneix en un mateix web informació detallada sobre fons patrimonials generats per editorials, o bé per autors, il·lustradors o editors literaris de Catalunya.

Els objectius que persegueix aquest portal són els següents: promoure la preservació i el descobriment del patrimoni editorial, proporcionar un accés únic als fons i arxius d’editors i autors, contribuir a la internacionalització del patrimoni i la cultura catalana a través de les seves indústries culturals, valorar els fons personals d’autors i editorials a través de la seva vinculació i garantir la disponibilitat de l’edició històrica per a futures publicacions.

Endinsa’t en el món de l’edició de la mà de Patrimoni d’editors i editats de Catalunya!

Comparteix