El CSUC i Cisco ofereixen Webex Meetings sense cost per afavorir el teletreball

El CSUC i Cisco ofereixen Webex Meetings sense cost per afavorir el teletreball

El CSUC i Cisco ofereixen l’eina de col·laboració i videotrucades Webex Meetings sense cap cost per a totes les institucions de l’Anella Científica que hagin d’implementar polítiques de treball remot a causa de la crisi de salut provocada per la COVID-19.

Així, Cisco posa a disposició de les persones en àrees afectades les seves eines de col·laboració i videotrucades Webex de forma gratuïta i il·limitada. La principal prioritat és que tot el teixit empresarial, el personal de les institucions i els docents puguin seguir treballant i formant amb la mínima interrupció possible i de forma segura.

Cisco Webex és una solució de teletreball i formació en línia que pot implementar-se ràpidament, ja que la seva forma d’instal·lació és molt senzilla. En cas d’estar interessats en la proposta, podeu contactar amb infoTIC@csuc.cat.

La proposta inclou llicències del producte Cisco Webex Meetings, de la família Cisco Webex. És l’opció adeqüada per a les institucions que desitgin gestionar el desplegament i la provisió dels seus usuaris. Proporciona funcionalitats avançades com ara reporting, integració amb el directori corporatiu, SSO, integració amb calendari, emmagatzemament extern, etc.

Webex Meetings suporta reunions de fins a 200 participants i ofereix un Site en modalitat TRIAL amb totes les funcionalitats del producte que es mantindrà actiu mentre sigui vigent l’estat d’alarma produït per la pandèmia del Coronavirus, amb una durada mínima de 90 dies.

Comparteix