La Fundació-Museu d'Història de la Medicina de Catalunya amplia la seva connexió a l'Anella Científica

La Fundació-Museu d’Història de la Medicina de Catalunya amplia la seva connexió a l’Anella Científica

La Fundació-Museu d’Història de la Medicina de Catalunya (MHM) ha ampliat la seva velocitat de connexió a l’Anella Científica de 200 a 500 Mbps.

L’MHM és una fundació cultural privada, posada en marxa el 1980 amb l’objectiu de crear i sostenir el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya. Amb aquesta finalitat es dedica a la recerca, adquisició i conservació, estudi, explicació, difusió i exposició de material científic de la pràctica i l’exercici de la medicina, molt especialment a Catalunya.

El Museu depen del Col·legi de Metges de Barcelona i té per missió la preservació del patrimoni mèdic i a la comunicació de la història de la medicina mitjançant la cultura material de la medicina contemporània.

Comparteix