Serveis bibliotecaris de suport a la recerca en l’entorn digital

Serveis bibliotecaris de suport a la recerca en l’entorn digital

Ángel Borrego, de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona, ha publicat una nova ressenya al Blok de BiD sobre l’informe “Digital scholarship and the role of the research library: the results of the RLUK digital scholarship survey“, publicat per Research Libraries UK, una associació de biblioteques universitàries i de recerca britàniques.

La ressenya analitza els resultats de l’enquesta realitzada als 37 membres de Research Libraries UK per conèixer la naturalesa de les activitats relacionades amb el concepte digital scholarship que desenvolupen, les infraestructures, competències i finançament necessàries per dur-les a terme, i les àrees potencials de col·laboració entre les biblioteques en aquest àmbit.

Podeu llegir la ressenya completa al Blok de BiD.

Comparteix