El Parc UdG amplia la seva doble connexió a l'Anella Científica

El Parc UdG amplia la seva doble connexió a l’Anella Científica

El 30 de març, el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (Parc UdG) ha ampliat la seva doble connexió, dos equips diferents per connectar-se, a l’Anella Científica de 500 Mbps a 1 Gbps.

A més, també ha ampliat la seva velocitat de connexió a internet de 250 a 500 Mbps amb redundància, mitjançant dos proveïdors diferents.

El Parc UdG és un espai de col·laboració, un entorn de suport a la recerca, de desenvolupament i innovació en tots els àmbits, especialment en els relacionats amb les TIC i els grups de recerca mèdics i biotecnològics. El seu objectiu és esdevenir l’agent fonamental de promoció del desenvolupament econòmic de les comarques de Girona en base al coneixement i a la tecnologia.

Comparteix