The Troubled Future of Universities

The Troubled Future of Universities

Gary King, catedràtic de la Facultat d’Arts i Ciències de la Universitat de Harvard, i Maya Sen, professora adjunta de Ciències Polítiques a la Universitat de Rochester, són els autors de l’article “The Troubled Future of Colleges and Universities” del simposi del mateix títol publicat en l’edició de gener de 2013 de PS: Political Science and Politics.

L’article explica com el sistema nord-americà d’educació superior està sent atacat per les forces polítiques, econòmiques i educatives que amenacen d’acabar amb el seu model de negoci, el seu suport governamental i el seu bon funcionament. Aquestes forces inclouen nous tipus de competències econòmiques, dificultats per fer créixer les fonts d’ingressos, descensos relatius de la filantropia i el suport governamental i alguns mètodes obsolets d’ensenyament i aprenentatge que s’han mantingut inalterats des de fa més de cent anys.

Aquestes amenaces són consideradament més dramàtiques i perjudicials que les que ja han tingut lloc. Les universitats tradicionals necessiten urgentment una resposta coherent i treballada. El seu rol primordial d’assegurar la creació, preservació i distribució del coneixement pot estar en risc i en conseqüència també ho pot estar l’espectacular progrés que s’ha arribat a experimentar com a resultat.

Us recomanem la lectura del text complet de l’article així com de la resta d’articles que conformen el simposi.

 

 

Comparteix