L'Institut Ramon Muntaner afegeix dues noves revistes a RACO

L’Institut Ramon Muntaner afegeix dues noves revistes a RACO

El mes de març s’han fet públiques al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) dues noves revistes de l’Institut Ramon Muntaner:

  • Les Jornades de Treball del Grup de Recerques de les Terres de Ponent, neixen oficialment a la primavera de l’any 1976 i en el mateix moment es comencen a editar també les actes d’aquestes mateixes jornades. Se’n reconeixen dues etapes, la primera de les quals (1976-1991) recull principalment miscel·lànies amb treballs diversos; mentre que en la segona etapa (2000-2019) les publicacions són monotemàtiques i versen sobre temes específics i alternants, amb un ampli ventall de recerca diversificada però sempre relacionada amb les Terres de Ponent.
  • Les Trobades d’Estudiosos de les Garrigues, són un recull de les ponències presentades en aquestes trobades, que se celebren cada dos anys en un municipi diferent de la comarca de les Garrigues.
    Tracten àmbits temàtics diversos, com ara l’Antropologia, l’Arxivística, la Botànica, la Demografia, el Dret, l’Economia, l’Etnologia, la Filologia, la Geografia, la Geologia, la Història, la Història de l’Art o la Sociologia.

Amb aquests nous títols, ja hi han 510 les revistes disponibles a RACO, de 96 institucions editores participants.

Comparteix