El servei de repositori de prestacions bàsiques al 2019

El servei de repositori de prestacions bàsiques al 2019

El Repositori de Prestacions Bàsiques (RPB) facilita a l’entitat usuària una instància d’ús exclusiu del programari DSpace, adaptat a la normativa, estàndards i bones pràctiques internacionals (com per exemple OpenAire). Aquest servei inclou també la infraestructura i l’assessorament funcional (anàlisi inicial, elaboració de plantilles, formació i suport per a la posada en marxa, adaptació a estàndards…) amb l’objectiu de configurar el DSpace el més adequadament possible a les necessitats de la institució.

El 2019, la UIC ha posat en marxa el repositori UIC Open Access Archive, que es basa en l’RPB i que conté documents digitals en accés obert elaborats en el sí d’aquesta universitat. A més de la UIC, altres institucions que disposen d’un repositori usant l’RPB són l’IRTA i el Tecnocampus, que l’obrirà properament.

Comparteix