El CSUC participa al seminari web del NETWORK PERFORMING ARTS PRODUCTION WORKSHOP (NPAPW)

El CSUC participa al seminari web del NETWORK PERFORMING ARTS PRODUCTION WORKSHOP (NPAPW)

El 2 d’abril ha tingut lloc una nova edició del Network Performing Arts Production Workshop (NPAPW), que enguany i a causa de la situació de confinament provocada per la pandèmia de la COVID-19, s’ha celebrat en remot (seminari web) sota el lema “Interactive Live-Streaming for Education and Performing Arts”.

L’NPAPW és un esdeveniment que permet a acadèmics, artistes, professionals de la tecnologia i les arts compartir experiències i coneixements de les aplicacions de les xarxes avançades en el món de les arts escèniques. A més, és una oportunitat també per aprendre sobre la tecnologia en l’educació a distància i explorar noves formes d’incorporar la tecnologia d’àudio i visual en les actuacions.

Aquesta edició de l’NPAPW, que ha comptat amb 142 assistents connectats, s’ha centrat en la interacció de les retransmissions en directe destinades a l’educació i les arts escèniques, amb l’objectiu de compartir experiències, consells i millors pràctiques en un moment de crisi com l’actual, on l’educació a distància ha esdevingut l’única alternativa.

Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC, i Claudio Allocchio, de la xarxa GARR, han presentat “Advanced tools for future instruction“, on han mostrat les eines avançades per a l’ensenyament del futur. En aquest cas, Ultragrid i LoLa, que permeten una gran qualitat i interactivitat per tocar música i ballar a distància, amb la utilització de les grans amplades de banda que permeten les xarxes acadèmiques.

Podeu consultar la resta de presentacions, així com el vídeo de la retransmissió del webinar al web de l’NPAPW.

Comparteix