Arriba la hackató per fer front al confinament

Arriba la hackató per fer front al confinament

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb la Fundació i2CAT, ha posat en marxa la Hackovid, una hackató ciutadana per resoldre les necessitats socials sobre el confinament i postconfinament per la COVID-19.

La hackató pretén promoure la participació ciutadana, i per això fa una crida a l’acció perquè del 3 al 5 d’abril qualsevol persona pugui introduir les seves necessitats relacionades amb el confinament al portal hackovid.cat, així com votar per aquelles propostes que altres ciutadans ja hagin mencionat. Un cop tancada aquesta primera fase, s’iniciarà la hackató pròpiament dita, del 6 al 12 d’abril, en què comunitats TIC i desenvolupadors/res col·laboraran per donar solucions a les necessitats recollides prèviament. Els equips, que hauran de tenir entre 2 i 5 participants, hauran de presentar un vídeo de 3 minuts explicant la solució i un aplicatiu software que respongui a les peticions de la ciutadania.

Els projectes més ben valorats tindran l’oportunitat d’afegir-se a l’aplicació ConfinApp, impulsada pel Govern amb l’objectiu d’aclarir dubtes durant el confinament i també el postconfinament.

Vols participar-hi? Entra a hackovid.cat!

Comparteix