La Universitat de Barcelona incorpora una nova col·lecció especial al CCUC

La Universitat de Barcelona incorpora una nova col·lecció especial al CCUC

Durant el mes de març, la Universitat de Barcelona (UB) ha afegit al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) una nova col·lecció especial.

Es tracta de la col·lecció “Documentació i escrits diversos de Jordi Miralles“. Jordi Miralles (1962-2015) va ser un polític comunista i diputat al Parlament de Catalunya. Llicenciat en Història Contemporània, funcionari de correus de professió i afiliat al sindicat CCOO. Militant a diverses organitzacions d’esquerra, PCC, CJC. ICV-EUiA, EUiA, i membre de la direcció de EUiA. Durant tota la seva trajectòria va participar en la vida política d’esquerres a Catalunya.

El fons es compon principalment d’informes, resolucions de congressos, correspondència i comunicats de les forces comunistes d’esquerra de Catalunya i Espanya. El fons va ser una donació i està arxivat al Centre d’Estudis Històrics Internacionals (UB).

Podeu consultar totes les col·leccions especials catalogades directament al portal de les col·leccions especials.

Comparteix