La Universitat de Girona s'afegeix a l'acord marc de la plataforma de gestió d'esdeveniments

La Universitat de Girona s’afegeix a l’acord marc de la plataforma de gestió d’esdeveniments

La Universitat de Girona (UdG) s’ha adherit a l’acord marc de la plataforma de gestió d’esdeveniments que proveeix Symposium by Emagister.

La plataforma de gestió d’esdeveniments se subministra en la modalitat Software as a Service (SaaS) i l’acord marc contempla, a més del seu subministrament, també el seu manteniment i suport tècnic per part del proveïdor.

L’acord marc estableix uns preus màxims perquè les universitats i altres entitats de l’àmbit de la docència i la recerca participants puguin contractar-ne l’ús a través dels consegüents contractes basats.

La participació a l’acord marc està oberta a centres de recerca que formin part de l’entitat I-CERCA, parcs científics, centres universitaris d’ensenyament superior que pertanyin a l’Associació de Centres Adscrits a les Universitats Públiques (ACAUP), centres dependents dels consorciats del CSUC, i altres centres adherits a l’Anella Científica. Si esteu interessats en adherir-vos a aquest acord marc o voleu més informació podeu contactar amb infoTIC@csuc.cat.

Plataforma de gestió d’esdeveniments

Symposium by Emagister ofereix una plataforma en núvol adreçada a l’àmbit universitari i de recerca que permet crear, gestionar íntegrament i fer difusió esdeveniments de forma fàcil, ràpida i clara.

Entre els seus beneficis destaca el poder disposar d’un web personalitzable per a cada esdeveniment (amb plantilles, multi-idioma, receptor de pagaments…) i la gestió de les convocatòries de ponències i documentació associada.

A més permet la gestió integra d’inscripcions incloent la gestió de pagaments i facturació; la recepció de documentació, la creació de diplomes i acreditacions, el control actiu d’assistents, secretaria tècnica, eines per a la difusió (també en xarxes socials), i la disponibilitat d’accés a la plataforma a través de diferents dispositius mòbils.

Amb la UdG ja són nou les institucions participants (UB, UAB, UPC, UPF, UdL, URV, UOC i CSUC) en aquest acord marc.

Comparteix