Els serveis de suport a la gestió de les dades de recerca de les biblioteques de les universitats dels Estats Units

Els serveis de suport a la gestió de les dades de recerca de les biblioteques de les universitats dels Estats Units

Alexandre López-Borrull, director del grau d’Informació i Documentació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha publicat una nova ressenya al Blok de BiD sobre l’informe “Research data services in academic libraries: where are we today?”, publicat per Tenopir, Kaufman, Sandusky i Pollock a Choice, editorial de l’Association of College & Research Libraries (ACRL).

La ressenya explica l’actualització de l’estudi realitzat l’any 2012 sobre els serveis per a dades de recerca. El que llavors s’anomenava com “reptes de futur” ara copsa que la major part de biblioteques acadèmiques dels Estats Units ofereixen serveis d’informació/consulta al voltant de les dades de recerca, entre moltes altres conclusions.

Podeu llegir la ressenya completa al Blok de BiD.

Comparteix