El CSUC ofereix 3,5 milions d'hores computacionals per a la recerca contra la COVID-19

El CSUC ofereix 3,5 milions d’hores computacionals per a la recerca contra la COVID-19

El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) posa a disposició d’investigadors i grups de recerca 3,5 milions d’hores computacionals (HC) d’aquí a finals d’any per ajudar a la lluita contra la COVID-19.

Després que la Secretaria d’Universitats i Recerca (SUR) publiqués un llistat de projectes i investigadors que estan treballant amb la COVID-19, el CSUC ha cregut oportú oferir la seva capacitat de càlcul per incrementar la col·laboració amb la comunitat científica i, aíxí, bolcar-se també en la lluita contra la pandèmia.

El CSUC aporta un 20% de la seva infraestructura a la Red Española de Supercomputación que, a la propera convocatòria, destinarà la meitat dels projectes en l’àmbit de la COVID-19. A més, s’hi afegiran també 3,5 milions d’hores per aquells grups que treballin en la temàtica.

Si esteu treballant en la COVID-19 i voleu gaudir de més hores computacionals, així com augmentar la prioritat dels vostres treballs de manera temporal i excepcional, us podeu posar en contacte amb:

Comparteix