Més iniciatives dels proveïdors de la Biblioteca Digital de Catalunya

Més iniciatives dels proveïdors de la Biblioteca Digital de Catalunya

Com és habitual en les darreres setmanes, el CSUC ha realitzat una altra recopilació dels nous recursos que els proveïdors de la Biblioteca Digital de Catalunya (BDC) han obert a tots els públics durant aquest període de confinament:

Thomson Reuters

  • Curs d’Anàlisi de l’impacte de les mesures legals davant la COVID-19 (segona part del curs d’e-learning gratuït): Amb una durada de 3 hores analitza les àrees jurídiques de laboral, civil, mercantil, processal, tributari, procediment administratiu i contractació pública.
  • Formacions sobre “Com afecta la situació actual de la COVID-19 a l’àrea laboral i mercantil?”: Constantment sorgeixen novetats legislatives en funció de l’evolució de tot el sistema sociolaboral. Thomson Reuters ofereix formacions per estar al dia de tots els reials decrets o qualsevol altra novetat que vagi sorgint durant tot l’any. A més, després de la situació que estem vivint es preveuen molts canvis dins de l’empresa, cursos com el d’Administració Concursal o el d’Expert de Dret de Societats ajudaran a preparar-se per donar resposta a qualsevol escenari futur.
  • Edició especial d’AJA sobre l’impacte jurídic de la COVID-19: La crisi sanitària ha fet emergir un nou marc regulador que incideix de manera directa en tots els àmbits del Dret. Si bé l’abast de les repercussions d’aquest marc és avui dia encara desconegut, Thomson Reuters ofereix en obert l’edició especial d’Actualitat Jurídica Aranzadi (AJA), en la qual s’aborden els principals dubtes que està suscitant en els professionals jurídics.

Springer

ProQuest

  • Accés remot a la biblioteca de ProQuest: Els subscriptors a llibres impresos i recursos per a biblioteques universitàries que accedeixen a través de la IP de la biblioteca, ja poden accedir de forma remota mitjançant nom d’usuari i contrasenya. Més informació aquí i aquí.
  • Syndetics: Han creat una nova funcionalitat que permet prioritzar els recursos electrònics en recomanacions i altres millores.
Comparteix