Dues noves revistes públiques a RACO durant el mes d'abril

Dues noves revistes públiques a RACO durant el mes d’abril

El mes d’abril s’han afegit al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) dues noves revistes, una d’elles d’una nova institució participant.

Àmbits de Psicopedagogia i Orientació és la revista de l’Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació, la qual ha iniciat la seva participació a RACO amb aquesta publicació que recull articles de teoria i pràctica professional sobre assessorament, intervenció i orientació psicològica, pedagògica, psicopedagògica i social, vinculats als contextos educatius i de creixement dels infants i joves des de la vessant educativa, social i sanitària. El seu principal propòsit és afavorir la construcció, la difusió i l’intercanvi de coneixement acadèmic i professional.

Oppidum. Revista Cultural del Solsonès que introdueix a RACO l’Institut Ramon Muntaner i que publica articles de recerca que estiguin vinculats amb el Solsonès. Els treballs poden ser de diferents temàtiques culturals i han d’aportar noves dades en el coneixement de la comarca.

Amb aquests nous títols, ja són 512 les revistes disponibles a RACO, de 97 institucions editores participants.

Comparteix