La recerca científica després de la pandèmia

La recerca científica després de la pandèmia

Josep Samitier, director de l’IBEC i president de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER), ha publicat un article a El Punt Avui sobre les noves maneres d’organitzar i gestionar la recerca després de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Per a Samitier, “les eines i estructures del passat segurament no són les més adequades”. Per això, ell proposa “dues idees rellevants: la ciència oberta i la necessitat d’interrelació i col·laboració entre entitats de recerca per estructurar equips amb visió interdisciplinària i multidisciplinària”. Aquestes dues qüestions “són elements cabdals per a la ciència i la recerca del segle XXI”.

Podeu llegir l’article complet a El Punt Avui.

Comparteix