Disponible l’informe 2020 de Marshall Breeding sobre els sistemes de gestió bibliotecària

Disponible l’informe 2020 de Marshall Breeding sobre els sistemes de gestió bibliotecària

Ja ha sortit publicat l’informe anual de Marshall Breeding “Library Systems Report 2020: fresh opportunities amid consolidation” a l’American Libraries: the magazine of the American Libraries Association, del mes de maig de 2020.

L’informe descriu l’estat actual i les tendències dels productes i serveis tecnològicament estratègics, i les organitzacions que els creen i desenvolupen.

Aquest any destaca que la indústria de la tecnologia bibliotecària cada vegada es concentra en menys empreses i que l’adquisició d’Innovative Interfaces per part de Proquest redueix encara més la llista de competidors. Aquesta manca d’opcions ha fet que darrerament apareguin projectes de codi obert.

Podeu llegir l’informe a través de PageSuite.

També podeu consultar les dades sobre els proveïdors i estadístiques de vendes.

Comparteix