CANTIC a Viquipèdia i Wikidata

CANTIC a Viquipèdia i Wikidata

Viquipèdia i Wikidata han connectat les dades d’autoritat ​CANTIC a ​21.000​ articles.

L’enllaç CANTIC ​a la Viquipèdia es troba al final de cada article, juntament amb el codi d’altres catàlegs d’autoritat importants del món, i forma part de les dades de descripció de Wikidata. Podeu veure un exemple a l’entrada Albert Pla de la Viquipèdia.

Cantic_Viquipedia

​CANTIC és​ un catàleg d’autoritats cooperatiu que es realitza en el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) en base als seus registres bibliogràfics i que està liderat per la Biblioteca de Catalunya. El seu objectiu és normalitzar els punts d’accés dels catàlegs bibliogràfics, millorar la comunicació entre els diferents catàlegs i, sobretot, afavorir la cerca i la recuperació de la informació.

Aquestes connexions permetran entre d’altres utilitats, fer més visibles els registres del CCUC a través de l’enllaç CANTIC de la Viquipèdia.

Comparteix