Celebrat amb èxit el webinar dels Doctorats Industrials

Celebrat amb èxit el webinar dels Doctorats Industrials

El 20 de maig ha tingut lloc el seminari web (webinar) “Recerca estratègica, clau de competitivitat: la contribució dels Doctorats Industrials“, organitzat pel Pla de Doctorats Industrials, que ha comptat amb la participació de més de 500 assistents.

L’objectiu d’aquest seminari web ha estat aportar informació sobre com els Doctorats Industrials poden ser útils combinant la recerca aplicada, la retenció de talent i la innovació del teixit empresarial i institucional en col·laboració amb el sistema de recerca català. A més, s’han donat detalls sobre els incentius que aporta la convocatòria de la Generalitat de Catalunya i sobre quines són les qüestions interessants per poder accedir als ajuts previstos.

A continuació, trobareu l’enregistrament complet de la sessió:

Comparteix