S'incorporen a RACO cinc noves revistes durant el mes de maig

S’incorporen a RACO cinc noves revistes durant el mes de maig

El mes de maig s’han fet públiques al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) 5 noves revistes.

Col·loquis de Vic és la publicació derivada de les trobades entre els professionals de les humanitats i altres especialistes universitaris per tal d’aprofundir en un tema comú. L’objectiu principal de la trobada és debatre les diverses aportacions sobre filosofía, en forma de ponència o de comunicació.

Audens: revista estudiantil d’anàlisi interdisciplinari és una revista acadèmica interdisciplinària, on els seus col·laboradors (membres del comitè editorial, autors i revisors) són exclusivament estudiants o persones directament relacionades amb l’àmbit acadèmic de diferents disciplines de ciències socials i humanitats. La idea és oferir als estudiants un espai per a la redacció i gestió d’articles acadèmics que els permeti donar forma i projecció a les seves inquietuds intel·lectuals.

Tourism & Heritage és una revista que té per objectiu principal compartir coneixement acadèmic sobre turisme cultural i patrimonial. Les seves principals línies són el turisme cultural, el turisme educatiu, el turisme literari i el turisme gastronòmic. La publicació està oberta a rebre articles de temàtiques relacionades amb el patrimoni i la museografia, sociologia, antropologia, geografia cultural, estudis culturals, història i estudis gastronòmics, tenint sempre el turisme com a eix vertebrador.

Langue(s)&Parole vol ser un altaveu d’investigacions inèdites sobre la llengua francesa i les cultures en llengua francesa, així com sobre les altres llengües romàniques. Publica, al marge de miscel·lànies, números temàtics sobre problemàtiques específiques transversals relacionades amb la lingüística de la llengua i la lingüística de la parla, el contacte de llengües, les seves manifestacions literàries i culturals, la filologia, la traductologia, la lexicografia i “dictionnairique” i la didàctica de llengües i cultures.

Interpontes. Annals de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell és una publicació biennal que recull articles de recerca sobre qualsevol àmbit del coneixement, sempre que tinguin com a marc territorial la comarca de l’Alt Urgell i les seves zones limítrofes.

Amb aquests nous títols, ja són 517 les revistes disponibles a RACO, de 97 institucions editores participants.

Comparteix