Les Biblioteques del CCUC: Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística

Les Biblioteques del CCUC: Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística

El Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística és un centre especialitzat en aspectes socials del llenguatge. El seu fons inclou documentació sobre llengua catalana i altres, des de la perspectiva de la sociolingüística, l’aprenentatge de la llengua, la política i la planificació lingüístiques, el dret lingüístic i altres matèries afins.

Amb més de 24.000 volums, uns 500 títols de revista i unes 150.000 notícies i articles de premsa, ofereix productes de valor afegit, consulta i préstec personal i interbibliotecari. Forma part de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG) i gràcies al conveni amb el CCUC, tots els usuaris d’aquest catàleg poden accedir als seus productes i serveis.

Horari i persona de contacte

Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h.
Tardes: hores convingudes (demaneu cita prèvia per telèfon: 93 552 7995).
Responsable del Centre: Elena Heidepriem Olazábal
Adreça: Portal de Santa Madrona, 6-8. 08001 Barcelona
Web: http://llengua.gencat.cat/documentacio
Telèfon: 93 552 7997 i 93 552 7995

El Centre de documentació de la Direcció General de Política Lingüística està adherit al servei de Préstec Interbibliotecari del CSUC, podeu consultar-ne les dades de contacte.

Comparteix