La Universitat de Barcelona incorpora una nova col·lecció especial al CCUC

La Universitat de Barcelona incorpora una nova col·lecció especial al CCUC

Durant el mes de maig, la Universitat de Barcelona (UB) ha afegit al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) una nova col·lecció especial:

Fons personal de Griselda Pascual: Griselda Pascual i Xufré (1926 – 2001) va ser una científica catalana vinculada a la investigació matemàtica i a la docència. La seva línia bàsica de recerca va ser la Teoria algèbrica de nombres. El fons es compon de documents diversos (principalment material bibliogràfic, llibretes amb apunts per a docència amb gràfics i il·lustracions manuscrites, i diverses versions de la seva teis doctoral) gran part relacionats amb la seva carrera professional.

El fons documental es troba al CRAI Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica. La biblioteca personal està disponible al catàleg de la UB. La documentació del fons de Griselda Pascual va ser donada al CRAI Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica per una neboda després de la mort de Griselda Pascual. Aquesta donació inclou llibres, separates, revistes i documentació d’arxiu.

Podeu consultar totes les col·leccions especials catalogades directament al portal de les Col·leccions especials.

Comparteix