Disponible la versió 2014.01 del programari ADF

Disponible la versió 2014.01 del programari ADF

La nova versió del programari mecano-quàntic ADF,  la 2014.01, s’ha instal·lat a totes les màquines del CSUC. És a dir, a l’SGI Altix UV 1000 (pirineus), al Bull NovaScale (prades) i a l’Hybrid Bull (collserola).

Aquesta versió presenta un seguit de millores, com ara la implementació del funcional MBD@rsSCS, que permet descriure acuradament les interaccions de dispersió; la selecció d’energies d’excitació segons la seva intensitat; el càlcul d’acoblaments spin-spin NMR en un subsistema amb el mètode FDE; el model de càrregues 5 (CM5), per a calcular càrregues atòmiques, i la millora del rendiment de l’algorisme SCF, entre d’altres.

L’ADF (Amsterdam Density Functional) és un programa mecano-quàntic per sistemes poliatòmics que implementa la teoria del funcional de la densitat (DFT). Pots trobar més informació sobre aquesta versió a la pàgina oficial del programari. Si estàs interessat a utilitzar l’ADF i no ets usuari del CSUC, posa’t en contacte amb nosaltres escrivint-nos un correu electrònic a consultes@csuc.cat.

Comparteix