La Docimoteca de la UJI

La Docimoteca de la UJI

La Docimoteca és un servei que ofereix la Biblioteca de la Universitat Jaume I (UJI), consistent en una sala on es localitza el material d’avaluació psicològica i educativa ordenat i classificat. És una àmplia sala on, a més, es disposa de taules i ordinadors que possibiliten la consulta i el treball als usuaris i usuàries.

Es duen a terme les funcions de manteniment i asseguració d’una correcta utilització dels materials, el préstec i consulta en sala, l’adquisició de material fungible, així com la possibilitat de corregir proves i consultar manuals en línia. També possibilita el suport a les pràctiques docents relacionades i l’orientació als usuaris i usuàries.

A la Docimoteca trobem material d’avaluació psicològica i/o educativa, manuals i programes d’intervenció i tractament psicològic, material fungible per a l’administració de les proves psicològiques, així com una secció de proves d’avaluació no comercialitzades. La disponibilitat del material es pot consultar al catàleg de la biblioteca o al mateix web de la Docimoteca, classificat per temàtica d’interès. A més, també es disposa del servei Universitea per a facilitar l’accés en línia als manuals de les proves d’avaluació.

Tot aquest material és d’ús restringit i, per tant, el préstec està subjecte a una normativa amb unes condicions especials segons el tipus d’usuari: docent de la universitat, alumnat (grau, màster o doctorat) o personal extern.

Font i més informació: Docimoteca

Comparteix