Taller virtual sobre "Mendeley i Google Forms com a eines en la gestió dels resultats obtinguts en una revisió sistemàtica"

Taller virtual sobre “Mendeley i Google Forms com a eines en la gestió dels resultats obtinguts en una revisió sistemàtica”

El passat 25 de juny va tenir lloc el taller virtual “Mendeley i Google Forms com a eines en la gestió dels resultats obtinguts en una revisió sistemàtica”, impulsat pel Grup de Treball de Mendeley del CSUC. El formador va ser Ramon Benito, de la Unitat de Serveis als usuaris de la Biblioteca de la Univervsitat de Vic- Universitat Central de Catalunya.

En aquesta reunió hi van participar 87 professionals de l’àmbit bibliotecari de totes les universitats membres i participatives del CSUC. El taller va tenir com a objectiu aprendre utilitzar el gestor bibliogràfic Mendeley i Google Forms durant una revisió sistemàtica per tal d’agilitzar processos.

El contingut del taller s’ha repartit en diversos blocs temàtics:

  • Els principals aspectes a tenir en compte en una revisió sistemàtica. Què és i passos bàsics a seguir.
  • Com utilitzar el gestor de referències Mendeley: importar els resultats de cerca de les bases de dades escollides, organitzar-los i compartir-los amb l’equip de la revisió, a través d’un exemple pràctic.
  • Ús de Google Forms com a eina pràctica per determinar els criteris d’inclusió/exclusió dels articles i també l’anàlisi dels ítems de la metodologia de PRISMA.

La reunió va ser un èxit de participació i aprenentatge compartit gràcies a les preguntes i intervencions dels assistents i a les explicacions del formador.

Comparteix