L’Institut de Recerca Biomèdica es connecta a l'Anella Científica

L’Institut de Recerca Biomèdica es connecta a l’Anella Científica

El 14 de juliol, l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) s’ha connectat a l’Anella Científica a una velocitat d’1 Gbps.

L’IRB Barcelona és un centre de recerca de primer nivell dedicat a la investigació sobre qüestions fonamentals de la salut i de les malalties humanes. L’IRB Barcelona va ser creat el 2005 per la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Barcelona, i està situat al l Parc Científic de Barcelona. L’Institut forma part del Barcelona Institute of Science and Technology.

Els objectius de l’IRB Barcelona inclouen dur a terme una recerca multidisciplinària d’excel·lència en un marc entre la Biologia, la Química i la Medicina, oferint als seus membres, estudiants i visitants una formació d’alt nivell en l’àmbit de les biociències. També ofereix un component d’innovació mitjançant la transferència activa de tecnologia com a un benefici envers la societat, així com la participació en un diàleg obert amb el públic mitjançant activitats de participació i educació.

Comparteix